Căutare MDM

Buletin

Filtru de combustibil Honda CR-V 2003

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22942 prin manual-mecanic
Filtru de combustibil Honda CR-V 2003 Publicat de manual-mecanica
SALUT: PRIETENI DE PE FORUM, AM O ÎNTREBARE. VREAU SĂ SCHIMB FILTRUL DE COMBUSTIBIL LA UN SUV HONDA CR-V DIN 2003 ȘI AȘ DORI SĂ ȘTIU UNDE ESTE AMPLASAT FILTRUL DE COMBUSTIBIL. E CINEVA CARE MĂ POATE AJUTA? MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22956 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Filtru de combustibil Honda CR-V 2003
Prietene, cea mai ușoară cale este să urmezi conducta de combustibil până la filtru. Honda o au de obicei lângă motor, dar nu în toate cazurile. Identifică țeava care duce la rampa de injecție și urmează-o înapoi. Aceasta este cea mai bună cale. Dacă nu te încurcă, este filtrul din rezervor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22972 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Filtru de combustibil Honda CR-V 2003
Mulțumesc prietene pentru sfatul tău

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22993 prin manual-mecanic
Dacă nu îl găsești între paravanul de protecție și motor, va fi în rezervorul de benzină. Împreună cu regulatorul de presiune a combustibilului și pompă, va trebui să scoți elementul care adăpostește toate aceste componente dacă trebuie să îl înlocuiești.

Cu cele mai bune urări.