Căutare MDM

Buletin

Defecțiune mecanică Daewoo Leganza 2.0 din 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22497 prin manual-mecanic
Salut prieteni, salutări tuturor. Sunt nou pe acest subiect și cer ajutor pentru a vedea dacă pot să-mi repar mașina. Am un Daewoo Leganza 2.0 CDX din 1997 și l-am ținut parcat de șase luni din cauza unor probleme financiare. Are o distribuție și un ambreiaj noi, iar chiulasa are 3.000 km. Problema este că nu știu ce este în neregulă cu motorul. Am crezut că s-a blocat pe trei cilindri. Am schimbat bujiile și firele bujiei, dar încă funcționează ca și cum ar fi pe trei cilindri. Un vecin spune că probabil este o supapă închisă. Ar aprecia orice ajutor pe care mi-l puteți oferi. Sunt interesat și de manualul de reparații pentru acest model. Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22498 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune mecanică la Daewoo Leganza 2.0 din 1997
Salut joseapinas,
primul lucru pe care ar trebui să-l verifici este dacă există curent în poziția respectivă a cilindrului, adică dacă distribuitorul trimite un semnal către bujia respectivă. Dacă este în regulă, ar trebui să verifici dacă furtunul de vacuum de la servomotor la galeria de admisie este conectat și în stare bună. Dacă nu este, atunci testează servomotorul. Scoate capacul culbutorilor și inspectează arcurile supapelor cilindrului care nu funcționează. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22505 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune mecanică la Daewoo Leganza 2.0 din 1997
Exact Servilimit are dreptate, ar trebui să verifici care cilindru nu funcționează ca să stabilești de ce nu funcționează, ar putea fi ceva simplu precum injectorul conectat prost sau altceva, dar verifică care este, ca să vezi dacă are scânteie și dacă primește combustibil, dacă totul este în regulă, verifică reglajul ca să excluzi problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22535 prin manual-mecanic
Doresc să vă mulțumesc pentru răspunsuri și, prin urmare, pentru ajutorul oferit. Voi face ce mi-ați sfătuit și vă voi anunța. Mulțumesc.