Căutare MDM

Buletin

Vitezometrul și luminile de pe bord nu funcționează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22341 prin manual-mecanic
Bună ziua,

am un Plymouth Breeze din 1998 cu motor 2.0. Această mașină dă semne că are fire albe. Are o mulțime de defecțiuni, dar încetul cu încetul le-am reparat. Singurul defect care persistă este că vitezometrul nu funcționează,
nici luminile de bord sau regulatorul de intensitate nu funcționează, stopurile nu funcționează (curios este că stopul, marșarierul și luminile de prevenție funcționează), claxonul, nu prea funcționează.

Am verificat toate siguranțele și sunt în regulă. Se pare că are o problemă electrică. Pentru că am verificat bornele fiecărui dispozitiv și nu primesc curent. Am verificat totul și nu știu ce să fac.

Orice sugestii care să mă ajute să ies din această problemă sau o schemă a sistemului electric al acestei mașini, aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră!!!!:woohoo:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22344 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vitezometrul și luminile de bord nu funcționează
Salut,

nu sunt familiarizat cu acel vehicul și nici nu știu marca. Ceea ce vă pot spune este că odată am avut o parte a luminilor care nu se aprindea. Am verificat siguranțele, luminile etc. Când am verificat siguranțele, am făcut-o vizual. Când le-am verificat cu un tester, erau arse.

Verificați să nu existe alte siguranțe sau relee în motor.

Asta e tot ce-mi vine în minte.

Mult succes

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22345 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Vitezometrul și luminile de bord nu funcționează
Verificați împământarea, uneori se izolează și nu circulă curent către sarcină...
și evident verificați circuitul de la control... într-unul din aceste cazuri există un singur conector sau un pin slăbit...
mult succes!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22354 prin manual-mecanic
Ivan, am avut o problemă similară și era din cauza alarmei. Când se activa, suna claxonul, luminile de bord, luminile de poziție și chiar și numărul de înmatriculare, dar nu în mod normal de la telecomandă. A trebuit să verific întreaga instalație de alarmă pentru a găsi cablul care fusese ciupit și să-l readuc la normal și problema a fost rezolvată. Asta e cu titlu informativ, sper să ai noroc.