Căutare MDM

Buletin

despre un Ford Ranger sau un Mazda B2300 DTC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22389 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: despre un Ford Ranger sau Mazda B2300 DTC
PRIETENE, BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, DEFECTUL PE CARE ÎL PREZINTĂ CAMIONUL DUMNEAVOASTRĂ ESTE ÎN SISTEMUL DE RECIRCULARE A GAZELOR DE EȘAPAMENT. VERIFICAȚI CONEXIUNILE DE EȘAPAMENT PENTRU SCURGERI, OBSTRUCȚIONAREA TUBULUI ELECTROVALVEI, CABLAJUL SENZORULUI DETERIORAT, SUPAPA DE RECIRCULARE A GAZELOR DE EȘAPAMENT ESTE DETERIORATĂ, CUM SE VERIFICĂ CALCULATORUL MOTORULUI, DAR DIN EXPERIENȚA MEA, SUPAPA NU FUNCȚIONEAZĂ, NU PREZINTĂ O DEFECȚIUNE, CAMIONUL DE ÎNDATĂ CE SE APRINDE MARTORUL VERIFICARE MOTOR, ACESTA ESTE PROBLEMA DUMNEAVOASTRĂ REZOLVATĂ, SPER CĂ ȘI COMENTARIUL MEU V-A FOST DE UTIL, RĂMÂN ÎN AȘTEPTAREA UNEI CONSULTAȚII VIITOARE, MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22440 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: despre un Ford Ranger sau Mazda B2300 DTC
Salut, zâmbitor, 762. Am verificat electrovalvele EGR și totul este în regulă. Acum arată DTC P1400.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22444 prin manual-mecanic
Codul respectiv este de la producător și este (Intrare scăzută a circuitului EGR cu feedback de presiune diferențială). Dacă aveți probleme cu sistemul EGR, trebuie să schimbați feedback-ul EGR.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22456 prin manual-mecanic
Ei bine, am șters DTC-ul și acum a apărut acesta plus P1443 și celelalte două pe care le știam deja că sunt P1400 și P0401, mulțumesc dacă mă puteți ajuta pe mine și pe More Hawk, feedback-ul EGR este solenoidul care are cele două manșoane?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni - Acum 14 ani și 5 luni #22466 prin manual-mecanic

Întreaga problemă provine din același lucru. Dacă este vorba de senzorul cu două manșoane, verifică-l cu un dispozitiv de reblocare cu vid pentru a vedea ce citire primești, deoarece s-ar putea să ai probleme acolo.
Citirea stabilă între 17 și 22 in Hg, cu motorul cald și la ralanti, este corectă.
Dacă acul scade aproape de zero când accelerați motorul și apoi crește aproape la normal, acest lucru indică faptul că sistemul de evacuare ar putea fi înfundat.
O citire mare și constantă peste 21 indică o restricție la admisia de aer. Filtrul de aer poate fi înfundat cu murdărie sau ulei, sau placa de accelerație poate fi blocată din cauza murdăriei.
Ultima editare: acum 14 ani și 5 luni de către . Motiv: adăugare fotografie