Căutare MDM

Buletin

Eroare în Corsa 1.3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22192 prin manual-mecanic
Eroare în Corsa 1.3 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

în primul rând, îmi cer scuze dacă nu este locul potrivit pentru întrebarea mea.

Permiteți-mi să vă spun... Am un Opel Corsa 1.3 din 2005 și acum câteva zile s-a aprins martorul de eroare, chiar dacă mașina pare să funcționeze bine. Am căutat și am descoperit că, cu dispozitive precum ELM și un laptop, pot afla ce este în neregulă și apoi pot elimina eroarea.

Mai exact, am găsit un ELM la acest magazin : www.ecuracing.com/multimarca/3-elm327-v13a.html . Ce părere aveți?

Cu cele mai bune urări și mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22194 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Eroare în Corsa 1.3
Salut prietene, bună ziua, ok, lasă-mă să explic. Acesta este un echipament foarte bun, din câte am citit, dar are legătură cu faptul dacă vehiculul tău este OBD 2. Este un conector cu 14 pini, care nu sunt sigur că va funcționa pe Corsa, dar trebuie să verifici compartimentul puștii și vei vedea un dop de cauciuc, îl scoți și vezi dacă este același model pe cadran. ok, acum o să explic de ce ar putea fi martorul tău galben de pe bord. Verifică să nu fie deconectat niciun senzor, pentru că martorul se va aprinde, fie că este de la cutie, fie de la un senzor de oxigen. Sper că ajutorul meu este util.
Acest echipament este foarte bun de cumpărat, este foarte util, așa vei fi mai bine localizat pentru a vedea ce este în neregulă cu vehiculul tău. Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22331 prin manual-mecanic
Salut,

mulțumesc pentru răspuns. Am căutat și cred că am găsit conectorul.

Voi plasa comanda. Vă voi spune cum merge...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22334 prin manual-mecanic
Prietene, dacă martorul luminos este aprins și motorul funcționează bine, atunci ai două cauze probabile: senzorul de oxigen sau senzorul de temperatură, mai ales la Corsa, care este cel care de obicei se defectează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22337 prin manual-mecanic
Ar putea fi și senzorul de viteză. ;)