Căutare MDM

Buletin

pompă de ulei pentru motorul Ford Courier Endura

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22166 prin manual-mecanic
Salut, sunt nou pe acest forum. Trebuie să știu dacă trebuie să demontez motorul pentru a schimba pompa de ulei. Martorul de presiune a uleiului clipește când este rece, dar revine la normal când este cald. Aș aprecia dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns. Cu cele mai bune gânduri, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22172 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de ulei motor Ford Courier Endura
Ei bine, în primul rând, nu e pompa, e supapa de presiune a uleiului. Permite-mi să explic: dacă ar fi pompa, ar face tot ce ai spus, dimpotrivă, pentru că atunci când e frig ar trebui să fie mai multă presiune, însă, când e cald, presiunea tinde să scadă. Aș recomanda curățarea supapei și asigurarea unei strângeri fixe a conectorului, astfel încât să existe un contact bun. Sper că ajutorul meu este util.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22184 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de ulei motor Ford Courier Endura
Vă mulțumesc foarte mult pentru sfaturi. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22187 prin manual-mecanic
Îmi poți spune unde este supapa de presiune a uleiului? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22190 prin manual-mecanic
Trebuie să fie amplasat fie pe pompa de ulei pe o parte, fie în blocul filtrului, dar are fie un singur cablu, fie copaci.