Căutare MDM

Buletin

Ford Fiesta 95. Problemă cu Electri Elvaduras

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22120 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Motivul acestei postări este că ieri geamul mașinii mele, mai exact cel al șoferului, a încetat să funcționeze și acum îl am deschis.

Nu am experiență ca mecanic, dar în această dimineață m-am hotărât să-l repar. Am demontat chiar și interiorul ușii, lăsând partea metalică atașată de cabluri și butoanele de ridicare a geamurilor.

În acest moment, nu știu dacă problema este electrică sau mecanică. Mi s-a spus că, pentru a verifica, va trebui să schimb cablul (maro) de la șofer cu cel al pasagerului și astfel aș putea exclude oricare dintre ele.

Știți pașii de urmat?

Aștept cu nerăbdare ajutorul dumneavoastră.
Vă mulțumesc foarte mult

. P.S. Rețineți că sunt novice în domeniul acesta și nu știu cele mai elementare lucruri. De exemplu, mi se pare că ar trebui să deconectez bateria, dar s-ar putea să nu fie necesar.
gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22121 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ford Fiesta 95. Problemă cu elevatoarele electrice
Problema e simplă, verifică funcționarea direct pe motor, scoțând panoul și conectând pozitivul și negativul la mufa de intrare a motorului. Recomand să le dezizolezi pe ambele cu un clește. Dacă nu funcționează, inversează cablurile. Dacă funcționează și urcă, problema este în partea electrică a liniei, adică în cabluri. Totuși, butonul de ridicare a geamului se arde aproape întotdeauna, lucru ușor de găsit pe piață. Dacă, pe de altă parte, motorul nu funcționează, schimbă întregul aparat de ridicat geamuri. Reparația nu are niciodată succes. Sper că ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22150 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Ford Fiesta 95. Problemă cu elevatoarele electrice
Rezolvat.
Se pare că e o problemă cu butonul care nu funcționează cum trebuie. Nu cred că se poate repara, așa că mă duc să văd de unde să cumpăr unul.
Mulțumesc foarte mult pentru tot
Cu cele mai bune urări.