Căutare MDM

Buletin

Lumină ABS Rover 75

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #22079 prin manual-mecanic
Rover 75 ABS Light - Publicat de manual-mecanica
Bună! Am o problemă cu ABS-ul mașinii mele. Este un Rover 75, iar martorul ABS este aprins în tabloul de bord. Am verificat dacă este defect releul supapelor. Unde este amplasat acest releu? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #22084 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Martor ABS Rover 75
Salut, prietene. Dacă martorul ABS este aprins, cel mai probabil este din cauză că nu funcționează. Acum, dacă primești eroarea respectivă, este din cauza electrovalvei care controlează sistemul ABS. Această valvă este responsabilă de trimiterea sau blocarea fluxului de lichid de frână. Dacă releul respectiv este defect, cel mai bine este să o duci la o reprezentanță specializată. Dacă încerci să o repari singur, cel mai probabil va înrăutăți lucrurile și s-ar putea să nu poată trimite lichidul necesar pentru a frâna corect. De asemenea, s-ar putea să fie nevoie de sudură sau de înlocuirea piesei. Ai putea spune că frânele sunt cea mai importantă parte a mașinii, de aceea și recomandarea mea. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.