Căutare MDM

Buletin

Lumină ABS Rover 75

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22079 prin manual-mecanic
Rover 75 ABS Light Publicat de manual-mecanica
Bună! Am o problemă cu ABS-ul mașinii mele. Este un Rover 75, iar martorul ABS este aprins pe tabloul de bord. Am verificat diagnosticarea și mi-a spus că am un releu de supapă defect. Unde este acest releu? Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22084 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Rover 75 ABS Light
Salut prietene... dacă martorul ăla ABS este aprins, cel mai probabil este pentru că evident nu funcționează, acum următorul lucru, dacă primești acea eroare este din cauza electrovalvei care controlează sistemul ABS, ea fiind cea responsabilă de trimiterea sau blocarea fluxului de lichid către frâne și dacă acel releu este defect, cel mai bine este să o duci la o reprezentanță specializată pentru că dacă începi să încerci să o repari, cel mai probabil se va termina prost și nu va putea trimite lichidul necesar către frână, în plus, s-ar putea să necesite sudură sau o schimbare a piesei... se poate spune că frânele sunt cea mai importantă parte a mașinii și de aceea recomandarea mea... mult succes!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.