Căutare MDM

Buletin

Probleme Dodge Stratus 01 2.0 L. M/T

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22016 prin manual-mecanic
Probleme Dodge Stratus 01 2.0 L. M/T Postat de manual-mecanica
Se pare că am un Dodge Stratus din 2001 cu motor de 2,0 litri și transmisie manuală. Problema este că injectoarele sunt complet deschise, atât de mult încât benzina a trecut deja în carter, iar uleiul a fost deja contaminat de excesul de benzină care s-a scurs prin pistoane.

Toți senzorii au fost verificați și am ajuns la concluzia că este posibil ca calculatorul vehiculului să aibă probleme.

Aveți vreun sfat despre cum să continuați verificarea? Ce senzor ar putea defecta, provocând acest tip de defecțiune? Vă apreciez ajutorul. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22034 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme Dodge Stratus 01 2.0 L. M/T
O, asta e o problemă bună, în primul rând, au fost testate injectoarele pe un banc de testare pentru a verifica dacă nu acestea sunt problema, cu alte cuvinte, să se verifice dacă nu sunt deschise? În al doilea rând, injectoarele, în funcție de tipul lor, dacă se încarcă de sus sau din lateral, pot avea diferite probleme, dacă sunt cele care se încarcă din lateral, verificați dacă toate garniturile de combustibil ale injectoarelor care sunt montate pe jos nu sunt deteriorate pentru că dacă se întâmplă asta, continuă să treacă combustibil constant, în ceea ce privește senzorii pe care îi indicați, nu există niciun senzor, nici măcar defectarea tuturor senzorilor la un loc, care să producă o injecție continuă atât de mare încât să contamineze uleiul. Dacă se întâmplă asta din cauza injectoarelor deschise, asta e răspunsul și asta e tot. Mult noroc și spuneți-mi despre caz, acest tip de defecțiuni este interesant.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22223 prin manual-mecanic
Salut... mulțumesc pentru comentarii. După ce am testat Stratus-ul, cu siguranță ne vom lua un alt computer. Am epuizat toate opțiunile și ne-am hotărât asupra altuia. Mulțumesc. Să vedem ce se întâmplă. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22270 prin manual-mecanic
bine, ține-mă la curent, mult succes