Căutare MDM

Buletin

Probleme cu mașina (senzori urgent!!!!!!!!!!)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21994 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu mașina (senzori urgent!!!!!!!!!!!)
Omule, camionetele consumă de obicei ulei, eu am un Chevrolet Luv de 2.3L cu cabină dublă și consumă și mult lichid de răcire, ideea e că celelalte simptome sunt.

În cazul pierderii compresiei, motorul are tendința să sară într-o parte, chiar dacă sună ca un motor original, e din cauza supapelor, dacă simți o pierdere de putere, poți verifica bujiile și te sfătuiesc să le schimbi, împreună cu cablurile lor, pentru că sigur se vor înfunda cu uleiul care se scurge, odată ce se remediază asta, compresia crește, în cazul supapelor ar trebui să repari.

Dacă e cel mai grav caz, cum ar fi un reglaj parțial sau o schimbare de segmenti, motorul are tendința să sune mai tare, zdrăngănitul pistonului se poate auzi chiar și în cabină, iar dacă uleiul continuă să curgă, pierzi complet compresia uniston, scăzând la aproximativ 80 PSI.:)

Sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22032 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu mașina (senzori urgent!!!!!!!!!!!)
Verificați compresia cum spune jgab, pierderea de putere plus instabilitatea ralantiului plus fumul de la evacuare, ar putea fi chiar o bobină compromisă, fir de bujie, important este să ne spuneți culoarea fumului, dacă la un moment dat vehiculul se stabilizează și acele date, dacă există un consum mare de lichid de răcire și chestii de genul acesta, am un Lancer din '99 și cea mai mare problemă cu Mitsubishi-urile este că cu piese de schimb alternative nu funcționează bine, mult succes, salutări și îmbrățișări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.