Căutare MDM

Buletin

ÎNLOCUIRE GARNITURĂ CHIULĂ VW GOL 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21866 prin manual-mecanic
ÎNLOCUIRE GARNITURĂ CHIULĂ VW GOL 1.8 Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DUMNEAVOASTRĂ, DOMNILOR.
AM UN VW GOL 1.8 ȘI AM AVUT O PROBLEMĂ CU SCURGERI DE ULEI LA MOTOR. MI-AM REALIZAT CĂ GARNITURA CHIULEI SE RUPSESE PENTRU CĂ AM VĂZUT CĂ ERA ULEI ÎN RECIPIENTUL DE RĂCIRE. AM SCHIMBAT DEJA GARNITURA, AM VERIFICAT PLATEȚEA CHIULEI ȘI AM SCHIMBAT ALTE COMPONENTE, CUM AR FI SUPAPE ȘI ALTE GARNITURI. MAȘINA A FOST BINE.
DAR MAREA PROBLEMĂ ESTE CĂ NU ÎNȚELEG DE CE A PIERDUT APROXIMATIV 50% DIN PUTERE ȘI SUNT ÎNGRIJOLAT ȘI NU ȘTIU CE AR TREBUI SĂ SE PLATĂ.
VĂ MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNSURILE LA ACEASTĂ PROBLEMĂ.
VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21867 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea garniturii chiulasei la un VW Gol 1.8
Bună ziua, prietene, verifică dacă sincronizarea a fost înregistrată corect pe pinioanele arborelui cotit și ale arborelui cu came, verifică compresia motorului în fiecare cilindru, verifică dacă cablurile de înaltă tensiune sunt în poziția corespunzătoare, dacă nu este de la servomotor și este de la culbutoare sau roți pe care le numesc calibrare, supapele pot fi foarte strânse dacă sunt de la acest sistem. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21870 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea garniturii chiulasei la un VW Gol 1.8
Bună ziua.
Verifică cureaua de distribuție, asigură-te că este reglată corect, verifică sistemul de aprindere și măsoară compresia cilindrilor.
Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #21913 prin manual-mecanic
Domnilor, vă mulțumesc foarte mult pentru considerațiile și recomandările dumneavoastră. Le voi pune în practică și voi face revizuirile corespunzătoare.
Vă mulțumesc încă o dată