Căutare MDM

Buletin

CUM SE DEMONTEAZĂ ROLETĂ ARBOARE COTITĂ DE LA UN NEON 97?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21875 prin manual-mecanic
Păi, folosește un extractor cu scripete cu trei picioare. Îl poți închiria din magazinele Autozone. E un extractor foarte bun. Îl închiriază împreună cu un alt extractor tip picior de gâscă. Vine la set.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21892 prin manual-mecanic
APRECIEZ FOARTE MULT CONTRIBUȚIILE ȘI SFATURILE DUMNEAVOASTRĂ. VĂ MULȚUMIM. RĂMÂNEM ÎN CONTACT ȘI SUNTEM PREGĂTIȚI PENTRU ORICE PROBLEME MECANICE CARE POT APĂREA.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21895 prin manual-mecanic
Salut prietene, odată a trebuit să scot fulia de la un Neon cu 16 supape din acele modele și aproape am izbucnit în lacrimi, cu un extractor bun cu 3 gheare era imposibil să-l mișc, dar după ce m-am consultat cu persoane cu experiență în marcă mi-au spus să-l încălzesc cu un autogen (arzător de acetilenă).
Așa am făcut, foarte atent și cu extractorul foarte ferm, după ce l-am încălzit puțin am continuat să folosesc extractorul și a ieșit.
Dar am transpirat mult, persoana care m-a sfătuit a spus că este normal ca aceste fulii să se blocheze.
Sper că experiența te ajută, mult
succes

JUAN MEONIZ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22001 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru comentariul la acest subiect și pentru ajutorul tău.
Am găsit deja un extractor și am făcut treaba. Atașez fotografii cu unealta făcută manual.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22008 prin manual-mecanic
Ceea ce am făcut cu acest tip de fulii este să încălzesc articulația fuliei cu arborele cotit și cu extractorul echizo cu acetilenă, notă: nu uitați să înlocuiți garnitura arborelui cotit deoarece se deteriorează prin încălzire.