Căutare MDM

Buletin

CUM SE DEMONTEAZĂ ROLETĂ ARBOARE COTITĂ DE LA UN NEON 97?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21875 prin manual-mecanic
Păi, folosește un extractor cu trei picioare pentru scripeți. Îl poți închiria de la AutoZone; e un extractor foarte bun. Îl închiriază împreună cu un extractor cu trei picioare pentru scripeți; vine ca set. Încearcă-l

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21892 prin manual-mecanic
Apreciez foarte mult contribuția și sfaturile dumneavoastră. Mulțumesc. Vom rămâne în contact și vom fi disponibili pentru orice probleme mecanice care ar putea apărea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #21895 prin manual-mecanic
Hei, prietene, odată a trebuit să scot fulia de la unul dintre acele modele Neon cu 16 supape și aproape am izbucnit în lacrimi. Chiar și cu un extractor bun cu 3 fălci, era imposibil să se miște. Dar după ce m-am consultat cu niște persoane cu experiență în acest brand, mi-au spus să-l încălzesc cu o torță de acetilenă. Am
făcut exact asta, foarte atent și ținând ferm extractorul. După ce l-am încălzit puțin, am continuat și s-a desprins.
Dar am transpirat pe nerăsuflate! Persoana care m-a sfătuit a spus că este normal ca aceste fulii să se blocheze.
Sper că asta ajută. Mult
succes

Juan Meoniz

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #22001 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru comentariul la subiect și pentru ajutor.
Am deja un extractor și am făcut treaba. Am atașat fotografii cu unealta făcută manual.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #22008 prin manual-mecanic
Ceea ce am făcut cu acest tip de fulii este să încălzesc articulația fuliei cu arborele cotit și cu extractorul echizo cu acetilenă, notă: nu uitați să înlocuiți garnitura arborelui cotit deoarece se deteriorează prin încălzire.