Căutare MDM

Buletin

CUM SE DEMONTEAZĂ ROLETĂ ARBOARE COTITĂ DE LA UN NEON 97?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21765 prin manual-mecanic
AM O PROBLEMĂ CU CUREA DE DISTRIBUȚIE, DAR NU POT DEMONTA ROLETĂ ARBOARE COTITĂ PENTRU A O SCHIMBA. MĂ POATE AJUTA CINEVA CU ACEASTĂ PROBLEMĂ, VĂ ROG?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21773 prin manual-mecanic
Ai nevoie de un extractor de scripeți, pe care îl poți găsi de la orice magazin de scule pentru mecanici.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21780 prin manual-mecanic
Sau asta, odată ce eliberezi știftul central al amortizorului, lovește-l ușor cu un ciocan și trage ușor de el în timp ce îl lovești, cel mai bine este un extractor, cum spune Inge, dar încearcă, se lipesc și sunt tari, dar ies.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21837 prin manual-mecanic
APRECIEZ CONTRIBUȚIA, DAR AM ÎNCERCAT DEJA CU LOVIREA, CU EXTRACTORUL, ȘI SE PARE CĂ ROLETUL S-A NĂSCUT ACOLO. ÎMI VOR FURNIZA UN EXTRACTOR FĂCUT CU MÂNĂ, ȘI APOI TE VOI INFORMA DESPRE REZULTATE. ÎȚI VOI TRIMITE ȘI FOTOGRAFII CU EL. MULȚUMESC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21872 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Rolele arborelui cotit sunt de obicei strânse. Este normal să fie dificil de scos, dar aplică niște lichid sau compus pentru a slăbi piesele blocate și apoi un extractor bun, și gata. Dacă totul merge bine, efectuează întreținerea manuală a zonelor de reglare pentru a preveni repetarea acestui lucru.
Mult succes...