Căutare MDM

Buletin

Efect limitator, pierdere de putere la accelerare Hyundai

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22110 prin manual-mecanic
Bună ziua,

Când încerc să accelerez pentru a câștiga putere, simt că s-a blocat, la fel și turometrul. E ca și cum ar avea un limitator. Mi se întâmplă des. Am schimbat ambreiajul și, după scurt timp, părea că s-a stricat din nou. Apoi mi-au spus că e din cauză că nu a fost niciodată aerisit circuitul ambreiajului. L-au aerisit și ambreiajul a funcționat din nou.

Conform celor spuse de mecanicul de la service, ar trebui să regleze ambreiajul după aerisire, iar el mi-a spus că poate de aceea mi se întâmplă asta.

Dar sună puțin ciudat. Ce părere ai?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22115 prin manual-mecanic
Dacă ar fi din cauza ambreiajului, turațiile ar crește lin, dar viteza nu. Cred că ai o altă problemă: dacă se ridică brusc și prinde viteză, atunci conducta de evacuare ar putea fi înfundată, fie din cauza unui convertor catalitic defect, fie din cauza murdăriei acumulate în toba de eșapament sau în paravanul de protecție, fie din cauza unei probleme cu senzorul de turație sau a unei conexiuni la masă prost conectate. A început după schimbarea ambreiajului sau a fost înainte?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22123 prin manual-mecanic
Ei bine, prietene, de fapt problema nu este cutia de viteze sau ambreiajul, problema ta este în senzorul de putere, deoarece aceste mașini nu au MAF, au pus un senzor de oxigen care este situat în camera de admisie, are patru cabluri și este prins cu un șurub, dacă nu este în cameră, este în corpul clapetei de accelerație, aceea este problema ta, sper că ajutorul meu te va ajuta.