Căutare MDM

Buletin

Efect limitator, pierdere de putere la accelerare Hyundai

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21733 prin manual-mecanic
Salut tuturor,

am următoarea problemă. Am înlocuit recent kitul de ambreiaj și, după câțiva kilometri, patinam din nou. Se pare că circuitul lichidului de ambreiaj era murdar. Asta a fost acum o săptămână. În ultimele două zile, am observat că la accelerare, mașina simte că are un limitator sau se oprește din accelerație, pierzând din accelerație. Acest lucru se observă mai ales când apăs tare într-o treaptă de viteză pentru a da mașinii putere sau când sunt în treapta a 4-a sau a 5-a și vreau să o împing la 130 sau 140 km/h.

Am verificat filtrul de aer și bujiile și, deși ar putea fi schimbate, nu sunt într-o stare care să provoace această situație, nu cred. La fiecare 20-30.000 km, de obicei folosesc soluție de curățare a injectoarelor, așa că nici nu cred că erau murdare. Am sunat la reprezentanță și mi-au spus că ar putea fi un senzor care nu raportează corect turația arborelui cotit, dar oricum, știți, reprezentanța este întotdeauna promptă să vă spună despre arborele cotit.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Cu cele mai bune gânduri,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21736 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Aș dori să aflu mai multe informații tehnice despre vehiculul dumneavoastră. Numiți modelul, capacitatea cilindrică, kilometrajul și orice altceva puteți oferi.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #21738 prin manual-mecanic
Salut,

este un Hyundai coupe pe benzină de 1,6 litri cu 150.000 km.

Știi ce ar putea fi în neregulă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22009 prin manual-mecanic
Problema ar putea fi la senzorul de pe volan. Ai curățat coroana dințată? Scoate senzorul și dă aer prin orificiu și testează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22033 prin manual-mecanic
Care este simptomul mașinii? Accelerezi și turațiile cresc, dar vehiculul nu merge mai repede sau se blochează și rămâne așa, ca atunci când vrei să depășești și bagi greșit viteza.