Căutare MDM

Buletin

Probleme cu aerul condiționat la Nissan Xtrail

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21648 prin manual-mecanic
Am un Nissan Xtrail din 2003, când pun butonul de climatizare în mașină, îmi arată temperatura exterioară -30 grade Celsius, am citit manualul de utilizare și scrie că aerul condiționat funcționează când marchează temperaturi mai mari de -7 grade Celsius, întrebarea mea este cum resetez temperatura, sau poate senzorul de temperatură exterioară sau senzorul de soare este defect, sau are vreo legătură cu faptul că atunci când am verificat secretul sau torpedoul am găsit capacul de aer și în locul acela este un filtru de aer al habitaclului care nu este acolo... Nu știu ce să fac, sper că mă puteți ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21649 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu aerul condiționat la Nissan Xtrail
senzorul de temperatură exterioară este defect

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21659 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu aerul condiționat la Nissan Xtrail
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Cum pot verifica dacă senzorul funcționează defectuos sau nu? Îl pot înlocui cu unul standard sau ar trebui să merg la magazin să cumpăr unul?
Vă mulțumesc încă o dată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21680 prin manual-mecanic
senzor de schimbare