Căutare MDM

Buletin

Mazda Miata MX5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21620 prin manual-mecanic
Mazda Miata Mx5 Publicat de manual-mecanica
B) Salut prieteni,=) tocmai mi-am cumpărat un Mazda Miata MX-5 din 1996. Am o problemă cu suspensia. Conduc pe autostradă și cea mai mică denivelare de pe șosea face mașina să pară rigidă. Mi s-a spus că așa sunt aceste vehicule. Dar nu știu dacă trebuie să schimb amortizoarele. Am anvelope cu profil jos și jante de 17 inch. Asta ar putea fi cauza. Mă gândesc să le schimb cu o jantă mai mică. Poate așa va amortiza mai mult loviturile. De asemenea, ochiul din partea dreaptă coboară din cauza oricărei mici denivelări. Chiar acum, descarc manualul de service MX5. Voi vedea dacă există soluția și cum o pot repara. Dacă nu, poate cineva cu mai multă experiență decât mine mă poate ajuta să o repar puțin câte puțin.=)
Mulțumesc, toate comentariile îmi vor fi utile.=)

Îmbrățișări, prieteni de pe web.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21651 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda Miata Mx5
Prietene cu jante de 17 și anvelope cu profil jos, e normal să simți chiar și o monedă aruncată pe stradă, așa rămân mereu, e estetică versus confort, dacă vrei o mai mare fluiditate la volan ar trebui să cobori jantele și să mărești anvelopele, mult succes și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21672 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mazda Miata Mx5
Mulțumesc pentru comentariu, prietene.:) Caut pe cineva în țara mea care să le poată schimba cu o jantă mai joasă. Voi vedea dacă am noroc:) . Salutări. Dumnezeu să te binecuvânteze.