Căutare MDM

Buletin

DEFECT MOTOR NISSAN MICRA 1.5 DCI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21608 prin manual-mecanic
DEFECT MOTOR NISSAN MICRA 1.5 DCI Publicat de manual-mecanica
Bună seara, în primul rând, sunt nou pe forum și puțin pierdut, așa că aș aprecia dacă cineva mi-ar putea oferi niște informații pe această temă. Am un Nissan Micra 1.5 dci din 2006. Acum câteva zile, s-a aprins martorul roșu de defect motor pe bord, așa că am mers imediat la service-ul meu obișnuit. Când am verificat defecțiunea, mi-au spus că au o defecțiune la accelerometru. În principiu, aș putea continua să folosesc mașina, dar că probabil ar trebui înlocuită accelerația, deoarece este electronică. Sincer, nu eram foarte încrezător, așa că aș aprecia dacă cineva știe ceva despre acest subiect, sau voi merge la un alt service să văd ce au de spus. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21617 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT MOTOR NISSAN MICRA 1.5 DCI
Uite, nu greșesc, poți conduce, dar după un timp vehiculul nu va mai accelera, acesta este începutul defecțiunii. Recomand să îl repari înainte să se stingă. În orice caz, nu e nicio problemă dacă conduci așa până când nu mai dă nimic, nu va strica nimic altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21632 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: DEFECT MOTOR NISSAN MICRA 1.5 DCI
Mulțumesc, kikemec. Deci crezi că soluția ar fi înlocuirea acceleratorului, nu? Dacă da, ai ști aproximativ cât ar putea costa această reparație?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21654 prin manual-mecanic
Prieteni, asta va depinde direct de țara în care locuiți, deoarece valoarea pieselor de schimb și costul manoperei variază foarte mult. Aici, în Chile, manopera nu este foarte scumpă. Nu cred că vă vor percepe mai mult de 40.000 de mii de pesos chilieni, dar nu vă pot spune prea multe despre piesa de schimb, așa că citați-o. Uneori nu este atât de dificil să schimbați aceste acceleratoare, depinde de unde sunt montate. Mult succes și îmbrățișări.