Căutare MDM

Buletin

PIERDERE TERIBILĂ DE ULEI CLIO 1.9D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21574 prin manual-mecanic
PIERDERE TERIBILĂ DE ULEI CLIO 1.9D Publicat de manual-mecanica
SALUT TUTUROR:
MĂ DECID, PE ÎNȚELEPCIUNEA CELOR CARE AU DEJA RENEGAT SĂ ȘTIU CUM SĂ INSTALEZE CORECT GARNITURA DE CARTER PE PARTEA DE DISTRIBUȚIE A MOTORULUI F8Q.
ÎNTREBARE, LA IEȘIREA DIN VÂRFUL ARBOARELUI COTIT, GĂSESC UN SEPARATOR IDENTIFICAT CU CODUL 7700101268 DE LA RENAULT, PE CARE FUNCȚIONEAZĂ GARNITURA.
DUPĂ CE AM CLĂRIT ACEST LUCRU, ÎNTREBAREA ESTE: „ESTE ACEST SEPARATOR MOBIL? TREBUIE SĂ SE ROTEZE PE ARBOARELE COTIT CU JOC LIBER? ESTE CUIT? PENTRU CĂ DACĂ NU, NU POT VĂD FUNCȚIA GARNITURII.”

VĂ ROG, DACĂ CINEVA MĂ POATE AJUTA, MULȚUMESC FOARTE MULT.

SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21585 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PIERDERE TERIBILĂ DE ULEI CLIO 1.9D
Salut, ce mai faci?
Nu am lucrat niciodată la motorul ăla, dar îți pot spune că acest element ar trebui să fie o canelură de sacrificiu, ceea ce înseamnă că atunci când garnitura se întărește, formează o canelură sau o garnitură, ceea ce ar putea limita durata de viață a arborelui cotit. În schimb, sacrifică piesa menționată anterior. Această piesă ar trebui să se rotească și ea împreună cu arborele cotit.
Sper că ai înțeles.
Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21586 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PIERDERE TERIBILĂ DE ULEI CLIO 1.9D
Bună ziua. La acest motor, garnitura frontală funcționează deasupra pinionului de acționare a pompei de ulei. Pinionul se rotește liber pe arborele cotit, iar când strângem fulia de distribuție față, aceasta se blochează.