Căutare MDM

Buletin

problemă cu ABS-ul

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21406 prin manual-mecanic
Problemă ABS Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

în timp ce reparam un GOLF GTI din '99 după o inundație, am constatat că modulul ABS ia foc când mutăm bujia și iese mult fum. Am crezut că s-a uscat complet, dar se pare că nu, sau apa însăși a atins modulul? Este posibil?

Pe lângă ABS, am și modulul AIRBAG cu ref: 6Q0 909 605 F, care se pare că a avut și el apă în el și nu funcționează. Există vreo modalitate de a dezactiva acest modul chiar dacă dispozitivul nu funcționează?

Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 14 ani și 1 lună #22556 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă ABS
În general, când conectorii se udă, sunt scufundați sau expuși la apă. Apa este un foarte bun conductor de curent, așa că uscați foarte bine conectorii. De obicei, aceștia rețin multă umiditate în interiorul lor. Nu s-au ars siguranțele ABS?
Ultima editare: acum 14 ani și 1 lună de către . Motiv: verificare ortografică

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22564 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă ABS
Bună ziua

, am încercat să usuc conectorii, dar nu a mai funcționat. Până la urmă, am cumpărat un modul nou de la o fier vechi și l-am instalat săptămâna trecută. Totul funcționează bine, cu excepția martorului de control al tracțiunii, care nu se stinge. Îl voi duce astăzi la service-ul electric să văd ce îmi spun...

cu respect și vă mulțumesc foarte mult.