Căutare MDM

Buletin

Pontiac Aztec din 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21141 prin manual-mecanic
Pontiac Aztec 2002 Publicat de manual-mecanica
:bolnav: Bună ziua, am o problemă cu încălzirea la camionul meu și mi-am dat seama că se încălzește doar în oraș pentru că pe autostradă nu merge peste jumătate. Am schimbat termostatul și am văzut că ventilatorul nu funcționează și când îl bypassezi funcționează. Am schimbat siguranța sau bypass-ul, nu știu cum se numește, dar nici nu funcționează. Poate cineva să-mi dea niște sfaturi despre ce pot face, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21179 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pontiac Aztec 2002
Uită-te când vehiculele se încălzesc în oraș și nu pe autostradă este un semn inconfundabil că ventilatorul nu este activat, ei bine, în primul rând, ar trebui să verifici dacă ventilatorul electric este în stare bună, faci asta cu două cabluri direct la baterie, dacă funcționează, problema este în instalația electrică, dacă nu funcționează, ventilatorul este defect, fie înfășurarea sa, fie circuitul intern, dacă funcționează, atunci verifici becul de temperatură, faci o punte și ar trebui să se activeze, dacă nu funcționează atunci problema este dincolo, dacă funcționează înlocuiește becul, dacă nu funcționează verifică siguranțele dacă totul este în regulă caută releul, acum dacă nimic din toate acestea nu funcționează pentru că un cablu este tăiat, îți va fi mai ușor să efectuezi o instalare în paralel, care nu este foarte complicată cu unele cunoștințe de electromecanică, acum dacă ai un termoventilator, adică un ventilator electric, va trebui doar să scoți termoventilatorul și să-l blochezi cu un șurub, să-l lași mereu fix, deoarece cel vâscos nu funcționează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 3 săptămâni #36201 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pontiac Aztec 2002
Am nevoie de agrama Aztec... 2001 Am o problemă de comunicare... se defectează bordul... se blochează sistemul stereo... vehiculul nu se defectează, se aprind doar toate semnalizatoarele acestei mașini.