Căutare MDM

Buletin

Daewo Lanos 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21051 prin manual-mecanic
Daewo Lanos2002 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Mașina mea are un ralanti instabil. Am verificat firele de masă ale motorului și am găsit două fire negre slăbite. Când am conectat unul dintre ele, mașina se stabilizează la ralanti, dar nu se mișcă. Când l-am conectat pe celălalt, instabilitatea motorului revine. Mă poate ajuta cineva cu o schemă electrică sau cu informațiile de care am nevoie pentru a rezolva problema? Este urgent. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21057 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Daewo Lanos2002
Ar trebui să fii mai specific în ceea ce privește dacă vehiculul se mișcă în vreun fel, dacă nu se mișcă deloc sau dacă este doar o problemă de instabilitate la ralanti. Aș începe prin a analiza datele vehiculului, dacă amestecul este bogat sau sărac și dacă semnalul TPS fluctuează chiar și atunci când nu se atinge accelerația. Ar putea fi un pol de masă lipsă sau, în cazurile cu un singur senzor de oxigen, senzorul s-ar putea defecta, ca în cazul Chevy Monza. Celălalt lucru pe care l-ai putea face este să deconectezi MAP-ul dacă are unul. Sistemele de injecție variază între țări și ar putea veni cu un alt tip de debitmetru de aer. Dar este foarte util pentru mine să analizez datele live ale vehiculului pentru a începe să diagnostichez o defecțiune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni - Acum 14 ani și 6 luni #21065 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Daewo Lanos2002
Ai verificat ordinea de aprindere a motorului, deoarece este posibil să fii poziționate incorect firele bujiei (firele negre groase)? Ordinea de aprindere este 1-3-4-2 , nu 1-2-3-4, deoarece aceasta este o ordine de bază, dar nu toată lumea o știe și conectează firele aleatoriu. Ar trebui să fii atent la stabilitatea mișcării,

dar deplasarea poate fi din cauza sistemului de ambreiaj, fie uzat, fie prost reglat?
Ultima editare: acum 14 ani și 6 luni de către .