Căutare MDM

Buletin

Consum ridicat de combustibil la Fiat Tipo 1.6 19

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21026 prin manual-mecanic
Salut prieteni, am un Fiat Tipo 1.6 din 1996 și consumă foarte mult, face 15 km/galon și e deja epuizat. Am încercat totul și nimic. Am nevoie urgentă de sfaturi despre soluție. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21036 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consum ridicat de combustibil la Fiat Tipo 1.6 19
Verificați presiunea de compresie conform manualului de service, cilindrii ar trebui să fie cu presiunea cât mai egală între ei, diferență maximă de 5 psi între minim și maxim (ar trebui să verificați cu toate bujiile scoase pentru a ști dacă aveți scurgeri de presiune) și bujiile cu spațiul dintre vârfuri (spațiul dintre vârfuri = separarea dintre ele) și fără scurgeri din cauza strângerii sau ruperii interne a acestora (le puteți vedea îndepărtate deoarece au pete pe ceramică ca și cum ar avea rugină lipită de presiune, deoarece caracteristicile acestea nu se șterg cu nimic) și verificați firele bujiilor care sunt în rezistențele lor respective, deoarece atunci când rezistența lor crește, tensiunea scânteii scade, acestea sunt cheia pentru a verifica starea de bază a motorului dvs., prin urmare, km / litru, dar recomand, de asemenea, ca ați terminat toate aceste verificări, să verificați presiunea combustibilului sau verificarea benzinei.
Dar dacă totul este în stare perfectă, trebuie să fiți consecvent și să vă gândiți la cum conduceți din cauza turațiilor excesive pentru viteza respectivă (nu este recomandabil să conduceți cu viteză mică cu o treaptă mare de viteză sau invers cu o treaptă mică de viteză la viteză mare), luați în considerare și faptul că consumul în oraș crește mai mult decât pe autostradă din cauza opririlor consecutive.B) B) B) :râde: :râde: :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21050 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Consum ridicat de combustibil la Fiat Tipo 1.6 19
Salut William Bolaños.
15 km/galon e prea mult. Presupun că ai fum albastru sau gri. Verifică evacuarea dacă există umezeală, dacă temperatura carterului crește și verifică temperatura de funcționare. După cum îți spune Musculoroots, verifică compresia și starea bujiilor. Ai avut vreo reparație recentă? Va trebui să verifici sincronizarea. Mult succes,
Miguel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21078 prin manual-mecanic
Prietene, e același lucru care se întâmplă și cu Fiorino. Aici, în Chile, se pot întâmpla două lucruri. Dacă e un motor 1.6 cu arbori cu came dubli, cum ar fi Bravo sau Palio, ar putea fi o problemă cu reglajul. Dacă are reglajul supapelor puțin cam mare, va trebui să trimiți supapele la reglaj și asta e tot. Mult noroc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21087 prin manual-mecanic
Noilor mei prieteni kikemec, servilimit și musculoroots, vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri. Știu că vor fi de mare ajutor cu această problemă a vehiculului meu. De îndată ce le voi pune în practică, vă voi anunța rezultatele. Vă mulțumesc foarte mult. O îmbrățișare din Bogota, Columbia, cu 2.600 de metri mai aproape de stele.