Căutare MDM

Buletin

Un știft de pe chiulasă s-a rupt

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20959 prin manual-mecanic
chiulasă s-a rupt .
Prieteni, zilele trecute strângeam din nou capacul motorului meu Saveiro 1.6 pe benzină și s-a rupt prezonul numărul 6. Aș vrea să știu dacă acest lucru ar putea afecta în vreun fel funcționarea motorului. După aceea, s-a aprins martorul de presiune scăzută a uleiului, chiar dacă are ulei, sau este pentru că am spălat motorul? Probabil face aluat sau udă.
Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni - Acum 14 ani și 6 luni #20961 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mi s-a rupt un prezon de la chiulasă
Este posibil să pierdeți ulei din cauza unei spargeri, dar nivelul uleiului va scădea când motorul funcționează. În mod ideal, nivelul uleiului ar trebui să fie întotdeauna la maxim, dar încercați să nu îl depășiți. Rețineți că uleiul circulă constant. De asemenea, verificați dacă pompa de ulei este în stare perfectă (verificați-o cu un manometru și va fi conectată pentru a înlocui becul de presiune a uleiului. Acesta ar trebui să marcheze un minim de 1 kl/cm2 până la un maxim de 6 kl/cm2, în funcție de motor. Acest lucru este cu motorul la temperatura normală de funcționare și atât la ralanti, cât și la turații mari. Această măsurătoare ar trebui să varieze în funcție de turații). Cel mai mic blocaj într-una dintre conducte poate influența foarte mult funcționarea motorului, deoarece este singurul lucru care lubrifiază motorul.
Dacă nu aveți scurgeri de ulei, pompa este în stare perfectă și presiunea este adecvată, verificați dacă conexiunea becului este conectată corect sau schimbați becul.
Celălalt lucru, verifică să nu iasă fum albastru din evacuare (dacă da, ai defecte la una dintre aceste trei - garnituri de ulei - segmenți de piston - zgârieturi la cilindru) deoarece uleiul se scurge în cilindri (poți exclude acest lucru cu un tester de compresie sau altfel vizual sau mai precis cu un analizor de gaze,
ce altceva pot să-ți spun este cel mai complet lucru pe care l-am scris.B) :râde: :râde: :râde:
Ultima editare: acum 14 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #20980 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mi s-a rupt un prezon de la chiulasă
Mersi frate, la ce m-am gândit să nu scot capacul a fost să tai sparanghelul și să-l așez, din moment ce era tăiat mult mai jos și să nu demontez totul, m-am gândit la asta.