Căutare MDM

Buletin

Probleme cu cutiile de viteze ale unui Renault Twingo 200

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #20598 prin manual-mecanic
Prieteni, am un Renault Twingo din anul 2000 cu cutie de viteze manuală cu cinci trepte și, deși am schimbat ambreiajul cu un kit original Valeo, cablu și cremalieră de la pedalieră, tot am probleme în multe rânduri să cuplez vitezele, în special prima, a doua și a treia. Mă poate ajuta cineva cu ce s-ar putea întâmpla? Trebuie să apăs ambreiajul de mai multe ori sau să-l pun în punctul neutru și să încerc din nou. Cutia de viteze nu scoate niciun zgomot ciudat, iar pedala de ambreiaj se simte foarte bine.
Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21683 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu cutiile de viteze ale unui Renault Twingo 200
Salut, am aceeași problemă. Ai găsit o soluție? Mulțumesc mult!
Silvio

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21688 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu cutiile de viteze ale unui Renault Twingo 200
Ce valvă folosești?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21708 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc pentru răspuns. Uite, habar n-am ce fel de ulei are. Mecanicul și tipul de la centrul de ungere mi-au spus că e bun!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #21719 prin manual-mecanic
Uite, frate, trebuie să verifici mai întâi legătura, pentru că dacă 1, 2, 3, 4 și 5 nu intră, e o legătură. Dacă e un cârlig, o guarnitură sau o pompă, niciuna nu va intra. Verifică dacă legătura nu are joc, pentru că, dacă nu mă înșel, legătura de la mașina aia are o guarnitură, iar dacă baza guarniturii nu e la locul ei, angrenajele nu vor intra, indiferent de viteză. Dacă ar fi x, ar intra ulei, dar ar face puțin zgomot. Verifică legătura și apoi vei vedea care e problema ta și o vei rezolva curând.