Căutare MDM

Buletin

golf IV

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20467 prin manual-mecanic
Golf IV Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Golf 1.9 în atelier. A intrat ulei în apă, dar temperatura nu a crescut, s-a aprins doar martorul care spunea stop și s-a aprins și martorul de apă. Am schimbat noul răcitor de ulei original, am schimbat apa, dar cred că a mai rămas puțin ulei în apă pentru că din nou apa încă are ulei și se pare că consumă apa. Nivelul scade, dar acul nu urcă mai mult decât în mod normal, și nu știu ce se întâmplă sau ar trebui să curăț mai bine sistemul de răcire... ei bine, băieți, salut și mulțumesc, pa.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20468 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Golf IV
Verificați nivelul uleiului și asigurați-vă că nu este o problemă cu o garnitură de chiulasă spartă. Dacă da, nivelul uleiului va crește și va deveni cenușiu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20470 prin manual-mecanic
Salut prietene, îți sugerez mai întâi să faci ce ți-a recomandat juam 23.
Exact același lucru mi s-a întâmplat și mie cu un Toyota Sky (uleiul a trecut prin apa din radiator, a consumat apa, dar nu s-a supraîncălzit. Nivelul uleiului era în regulă, inclusiv culoarea). Defectul s-a dovedit a fi că garnitura camerei era spartă.
Am schimbat-o și problema s-a rezolvat, dar trebuie să adaugi un aditiv pentru curățarea radiatorului după schimbarea garniturii pentru a elimina resturile de ulei din sistemul de răcire.
Notă: verifică dacă camera nu s-a îndoit (deși dacă nu s-a supraîncălzit, nu cred). Nu o duce direct la un atelier de rectificare, deoarece cei foarte deștepți vor întotdeauna să o rectifice și asta se face doar atunci când există garanție, deoarece scade durata de viață utilă a camerei și crește temperatura de croazieră, deoarece variază raportul de compresie.
Pentru a ști dacă este îndoită, există o metodă tehnică pentru asta.
Ei bine, prietene, sper că recomandarea mea te va ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20474 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am aceeași problemă cu un Chevy Pop din 1997. Se scurge ulei în rezervorul de lichid de răcire. Îl testez, dar motorul nu se supraîncălzește. Ventilatorul funcționează și, se pare, și radiatorul.
Sixto Ing, spui că există o metodă tehnică pentru a determina dacă camera de aer este îndoită. Mă poți ajuta să aflu unde pot citi despre această tehnică?

Cu cele mai bune gânduri și vă mulțumesc foarte mult!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20476 prin manual-mecanic
Cel mai probabil este ca garnitura de chiulasă să fie deteriorată, recomand să fie remediată, deoarece de multe ori se întâmplă ca la schimbarea doar a garniturii să curgă, tehnica este, cu chiulasa demontată, să așezi un echer complet plat de la un capăt la altul pe chiulasă și să măsori dacă există vreun spațiu între el și echer, dar este recomandabil să repari și să pui toate garniturile noi.