Căutare MDM

Buletin

Cutie de viteze Jeep Cherokee 4.0 Limited din 1993

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20342 prin manual-mecanic
Salut tuturor, colegi și prieteni. Am o problemă cu transmisia Jeep-ului meu. Transmisia este automată și nu intră în modul P când vrea. Mi s-a spus că ambreiajul folosește ulei și am crezut că asta e. Dar mi s-a spus și că trebuie să existe un filtru în interiorul transmisiei, situat în circuitul de presiune a uleiului al ambreiajului, și dacă se blochează, ambreiajul nu va funcționa corect. Nu găsesc unde se află acel filtru de particule și nici nu găsesc vreun manual care să-mi spună. Să vedem dacă putem rezolva cu toții problema. Cu cele mai bune gânduri, colegi, și mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #20401 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cutie de viteze Jeep Cherokee 4.0 Limited din 1993
Salut, mlinair.
Transmisia ta ar trebui să fie una AINSI cu patru trepte. Filtrul pe care îl cauți este
în interiorul transmisiei. Dacă scoți capacul de inspecție, este primul lucru pe care îl vei vedea. Cred că problema ta ar putea fi în selectorul de viteze sau în supapa de accelerație; totul este în interiorul transmisiei, acoperit de filtru. Poți găsi manualul în secțiunea de manuale Chrysler. Mult succes,
Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.