Căutare MDM

Buletin

Probleme de răcire cu Vanagon 84 AJUTOR!!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni - Acum 14 ani și 7 luni #20311 prin manual-mecanic

Am un Vanagon din '84 automat cu radiator etanș și fără termostat. Diferența este că motorul este de la un Corsar și se supraîncălzește și sparge furtunurile, precum și becul care activează motorul ventilatorului, așa că am instalat o aprindere manuală. Atașez o schemă care arată cum se conectează furtunurile. Nu știu dacă cineva știe cum se poate îmbunătăți sistemul de răcire, deoarece cred că din cauza distanței față de radiator în față, durează mult până când răcirea ajunge în spate, unde se află.
Nu știu dacă știi vreo soluție sau o altă pompă de apă care ar putea accelera sistemul sau un radiator sau ceva care m-ar ajuta, deoarece sunt foarte disperat cu această problemă pentru că am văzut deja mulți mecanici.
Ultima editare: acum 14 ani și 7 luni . Motiv: Nu acceptă nici fișiere PDF, așa că am trecut la Paint și JPG.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29827 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme de răcire la Vanagon 84 AJUTOR!!!!!!
Salut Chemafa, uite, ca să nu se încingă, trebuie să aerisești radiatorul. Nu este etanșat în partea superioară stângă. Când stai în fața camionului, are un șurub. Scoate-l pe acela și aerisește-l bine. Pentru a face asta, pune-l pe o pantă unde radiatorul este sub nivelul motorului. Dacă îl aerisești bine, nu se va mai încălzi (se încingea) pentru că nu a fost aerisit. Caută manualul la această adresă: www.buscompany.com.mx. Sper să existe ajutor, va întârzia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.