Căutare MDM

Buletin

Airbag Megane 1 din 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20054 prin manual-mecanic
Airbag Megane 1 din 1996. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Am verificat airbag-ul la un Megane 1 din 1996 folosind Axone și după ce am șters mai multe defecte memorate, îmi dă următoarea eroare: Martor luminos prezență pasager, circuit deschis sau scurtcircuit la negativ. Presupun că acest model nu detectează dacă cineva stă pe scaunul pasagerului și nu știu dacă are și alte martori luminoși în afară de cel pentru airbag-ul pasagerului. Există cineva care știe despre asta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20060 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Airbag Megane 1 din 1996
Bună ziua, vedeți că problema este că la unele modele nu există un comutator de pretensionare sub scaun, acest lucru atunci când mișcați scaunul înainte sau înapoi creează niște conexiuni proaste, există două opțiuni: deconectarea și conectarea sigură sau tăierea conectorului și îmbinarea directă, deoarece cel care generează problema este ștecherul. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20064 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Airbag Megane 1 din 1996
Bună ziua. Mulțumesc pentru răspuns. Am încercat să deconectez conectorul sistemului de pretensionare de sub scaun pentru a vedea dacă am aceeași eroare, dar diagnosticarea a arătat una diferită. (Circuit deschis în sistemul de pretensionare al pasagerului.)