Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată Stratus 98 a 31-a

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19706 prin manual-mecanic
Transmisie automată Stratus 98 a 31-a Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt membru al acestui forum minunat de ceva vreme, dar nu am postat niciodată nimic aici.

Așadar, permiteți-mi să vă spun povestea mea. Dețin un Stratus din '98 și transmisia a început să cedeze. Totul a început cu zgomote ciudate, ca și cum două metale s-ar fi ciocnit. Asta a continuat cam o lună, până când am început să observ că mașina pierdea din putere. După cam 10 zile, nu mai schimba în marșarier. După două sau trei zile, nu mai schimba în nicio treaptă normal. A trebuit să o turez la cam 3.000 rpm pentru ca mașina să se miște chiar și încet.

Am decis să demontez transmisia și, în timp ce o demontam, am observat că angrenajul intern al pompei era într-o stare foarte proastă, precum și coroana dințată din spate a arborelui de transmisie. Pentru a rezolva acest lucru, am înlocuit-o cu piese care erau în stare bună.

Acum trebuie doar să demontez corpul supapei și să văd cum arată totul în interior. Sunt sigur că tot ce am demontat deja este în stare perfectă.

Singura mea problemă este:

NU VĂD SOLENOIZI NICĂIERI ÎN CUTIA DE VITEZE, inițial am crezut că e un a604 (41TE), dar apoi am văzut că e un 404 (31TH), dar această cutie de viteze are un senzor pe care a mea nu îl are conector, adică conectorul pentru solenoidul ambreiajului convertorului care este chiar deasupra jojei de ulei.

Chiar nu are cutia mea de viteze solenoizi?

Văd doar corpul supapelor și 2 senzori externi, în afară de asta nu mai văd nimic altceva!

Apropo, pe Stratus din 96 până în 2000 te pot ajuta să setezi corect cureaua de distribuție, te pot îndruma și cum să repari o treaptă de viteză, cum să cobori rezervorul de benzină și să repari pompa, să schimbi frânele, dacă se defectează senzorul arborelui cu came și al arborelui cotit, dacă cineva are vreuna dintre aceste defecțiuni îl voi ajuta cu plăcere, deoarece sunt probleme pe care le-am rezolvat deja cu succes la mașina mea.

Mulțumesc pentru timpul acordat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23279 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Transmisie automată Stratus 98 31TH
Bună ziua, vă anunț că am reparat cu succes transmisia mea automată. Vă spun cum a decurs:

Tot ce a trebuit să fac a fost să dezgrop corpul supapelor pentru a vedea dacă funcționează corect. Când am încercat să o deschid, am deschis-o pe partea greșită și toate bilele au ajuns pe podea. Am reasamblat totul cu calm; din fericire, am găsit manualul complet al transmisiei, care arată locația bilelor.

Ca sfat, și cred că este de la sine înțeles, folosiți cuplul pentru a strânge corect șuruburile. Strângerea excesivă va deteriora piesele și același lucru se va întâmpla dacă nu sunt suficient de strânse.

Rețineți că, pentru a ridica din nou transmisia, trebuie să slăbiți șuruburile suportului K, astfel încât acestea să poată coborî ușor, permițând diferențialului să se potrivească la locul său.

Apropo, transmisia mea nu are solenoizi.

Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.