Căutare MDM

Buletin

Încălzirea bobinei în timpul funcționării

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19672 prin manual-mecanic
Încălzirea bobinei în funcțiune Publicat de manual-mecanica
Bună!

Poate cineva să-mi spună de ce se supraîncălzește bobina de aprindere când funcționează la VW 1600 sedan?

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19673 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Încălzirea bobinei în timpul funcționării
Bună ziua, când vârfurile sunt reglate incorect (calibru sau joc) sau bachelita care intră în contact cu cama este uzată, acest lucru duce la supraîncălzirea motorului. Dacă vârfurile sunt corodate sau bachelita este uzată, cel mai bine este să le înlocuiți și să le reglați corect. Încercați și spuneți-ne cum a fost. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19678 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Încălzirea bobinei în timpul funcționării
Bună dimineața JGAB,
am urmat recomandările pe care mi le-ai dat. Am schimbat capacul distribuitorului și am pus un
manometru nou din platină, dar tot am aceeași problemă. Acum am scos conexiunea de la bobină la carburator care conectează rezistența de la clapeta de șoc. O să încerc și te voi anunța.
Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19757 prin manual-mecanic
Supraîncălzirea bobinei poate fi cauzată de o sarcină prea mare a curentului alternatorului și, dacă este posibil, ar trebui să schimbați condensatorul.