Căutare MDM

Buletin

defecțiune la Ford Explorer-ul meu...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19610 prin manual-mecanic
Ford Explorer-ul meu se defectează... Publicat de manual-mecanica
În primul rând, un salut cordial, în ultima lună am avut o defecțiune la camioneta mea Ford Explorer cu două uși din 2001, motor așa, problema este că scanerul nu detectează defectul, pompa de combustibil a fost schimbată de 3 ori în ateliere diferite, injectoarele au fost curățate de cel puțin două ori în cele trei ateliere pe care le-am vizitat cu un sistem cu ultrasunete! și rezultatele sunt aceleași și mecanicii nu pot găsi o posibilă explicație.. camioneta NU ARE PUTERE și când accelerează se oprește ca și cum s-ar îneca, nu accelerează, am verificat deja posibilitatea ca țeava de eșapament să fi fost înfundată și este în regulă, am verificat complet conductele de combustibil și nu au niciun fel de obstrucție sau ruptură, cu siguranță nu știu ce să fac, nu sunt mecanic dar în ultima vreme sunt aproape absolvent deși nu pot găsi problema și mecanicii experimentați nu au reușit să o rezolve pentru mine.. are cineva vreo idee??. Context: Totul a început după ce rezervorul de benzină s-a umplut cu noroi și apă din cauza unui furtun slăbit. Când se măsoară presiunea combustibilului, presiunea este de 60 de livre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19613 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: defecțiune la Ford Explorer-ul meu...
Începe prin a verifica furtunurile care duc combustibilul la motor, poate sunt înfundate cu noroi.....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19614 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: defecțiune la Ford Explorer-ul meu...
Bună ziua, am o întrebare. Este un debitmetru și o pompă? Sau doar un debitmetru și pompa separat? Dacă este un debitmetru și o pompă, uită-te bine la filtrul pe care îl are pentru pompă. Dacă nu, verifică întregul sistem de instalații sanitare; ceva ar putea să-l blocheze.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #20036 prin manual-mecanic
Nu înțeleg prea multe despre indicatorul de nivel al combustibilului... dar adevărul e că problema e că folosește un regulator de presiune a combustibilului după ceea ce se numește în mod obișnuit aici baterie sau aș spune motorul de 12V care alimentează combustibilul și se pare că acolo e vina, pentru că camionul ăsta are alimentare cu combustibil doar către injectoare și nu are furtun pentru a returna excesul de combustibil, ci doar piesa care, apropo, e super scumpă și nu o vând singură, ci cu ansamblul complet de pompă și plutitor și, ei bine, până acum nu sunt sigur dacă asta e vina, dar când o să încerc, o să vă spun...