Căutare MDM

Buletin

TEMPERATURĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19453 prin manual-mecanic
TEMPERATURĂ Publicat de manual-mecanica
AM O SKODA FELICIA DIN '97 ȘI AM PROBLEME CU TEMPERATURA. CALORIFERUL ESTE BUN, PRACTIC NOU, DAR CE SE ÎNTÂMPLĂ ESTE CĂ PREIA MULT ȘI RUPE REZERVORUL DE APĂ SUPLIMENTAR. ÎL FOLOSESC FĂRĂ TERMOSTAT. AS APRECIA ORICE AJUTOR SAU ÎNDRUMARE. MULȚUMESC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19456 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: TEMPERATURĂ
Presiunea din circuit trebuie să fie de 1 bar, cred.

De asemenea, când capacul vasului de expansiune depășește o anumită presiune, cred că deschide o membrană și eliberează excesul de presiune.

Stai să vezi ce-ți spun niște prieteni și putem trage niște concluzii.

Cu cele mai bune urări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19484 prin manual-mecanic
Salut prietene, așa cum spune colegul, verifică capacul vasului de expansiune dacă funcționează supapele de suprapresiune, deși cel mai probabil ai garnitura chiulasei deteriorată și gazele de ardere trec în circuitul de răcire. Dacă da, va trebui să o demontezi pentru a schimba garnitura și a rectifica aspectul. Spune-ne cum merge, salutări.:)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19487 prin manual-mecanic
Salut tuturor.:)

Și eu mă gândesc la garnitura chiulasei.
Când lucram în garaj, aveam o metodă simplă de a verifica dacă
garniturile sunt defecte.

Aceasta implică injectarea de aer sub presiune în cilindru. Dacă garnitura este defectă, vor apărea bule din vasul de expansiune.

Am făcut asta cu o bujie veche, fără electrodul scos, iar cu o pistolă cu aer comprimat, am testat fiecare cilindru

Dacă nu vedeți clar vasul de expansiune, umpleți-l până sus. Dacă garnitura este defectă, aplicarea presiunii va face ca apa să se scurgă.

Sper că vă ajută să verificați măcar garnitura înainte de a cheltui bani pe ea.B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19489 prin manual-mecanic
Au dreptate băieții... cel mai probabil e că suflă prin garnitură, dar înainte să demontez ceva ar trebui să verific dacă robinetele de la capacul rezervorului funcționează corect, uneori se umplu de calcar și nu lasă excesul de presiune să scape. Un alt lucru pe care ar trebui să-l verific este dacă returul care merge la rezervor nu este blocat, deoarece se întâmplă adesea să se blocheze și să înceapă să acumuleze presiune. Sper că te ajută!!