Căutare MDM

Buletin

Capac distribuție Nissan Primera 2.0 GT 94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19390 prin manual-mecanic
Capac distribuție Nissan Primera 2.0 GT 94 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, acum ceva timp Nissanul meu 2.0 GT s-a supraîncălzit pentru că pierdea apa pe care o puneam în el și se supraîncălzea excesiv, până când, fără altă opțiune, a rămas fără apă și s-a supraîncălzit, cu îndoirea consecutivă a chiulasei și a tuturor mecanismelor sale.
Prin urmare, trebuie remediat.
Problema mea este capacul distribuției. În prezent, sunt din plastic și au câteva șuruburi și atât, dar acesta nu are; aceasta este o distribuție acționată cu lanț și este foarte etanșă. Am scos toate șuruburile, pompa de apă, carterul și toate impedimentele care mă împiedică să o scot. Dar tot nu iese... Folosesc o manetă și nu se mișcă deloc... Singurul lucru la care mă pot gândi este să scot un fel de placă de fier care este ținută pe partea inferioară a capacului distribuției. Este o placă imensă care face contact cu cutia de viteze, dar pare a fi multă mișcare. Are cineva idei sau, dacă nu, o soluție la problema mea? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.