Căutare MDM

Buletin

OPEL VIVARO SE OPRĂȘTE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni - Acum 17 ani și 8 luni #1896 prin manual-mecanic
OPEL VIVARO OPRIȚI Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am un Opel Vivaro și problema pe care o am este că atunci când conduci, merge bine, dar când îl lași la ralanti și apeși ambreiajul, se oprește ocazional. Aș vrea să știu dacă și altcineva a avut aceeași problemă, care ar putea fi cauza. Mulțumesc foarte mult. Opel habar n-are ce ar putea fi sau arată puțin interes să o repare.
P.S.: Am auzit undeva că ar putea fi releul pompei de combustibil; nu știu ce părere aveți.
Ultima editare: acum 17 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1900 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: OPEL VIVARO SE OPRĂTEȘTE
Păi, nu pot să vă spun despre releu, pentru că dacă se defectează, se oprește în orice moment, nu doar la ralanti și cu pedala de ambreiaj apăsată, nu? De asemenea, dacă se defectează cu o treaptă de viteză cuplată, motorul se oprește din împins chiar dacă apăsai accelerația.

În fine, iată un link către un forum Opel unde cei care știu mai multe decât mine vă pot spune ceva despre asta: www.clubopel.org .

Cu cele mai bune urări și sper că nu e grav.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 7 ani și 4 luni #53081 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: OPEL VIVARO SE OPRĂTEȘTE
Salut!!
Am un Vivaro și i se întâmplă același lucru.
Ai rezolvat problema?
Al meu se blochează la ralanti și, de asemenea, după ce este oprit, când îl bag în prima treaptă de viteză pentru a pleca.
Mulțumesc anticipat.