Căutare MDM

Buletin

LADA SW 2104..AJUTOR!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 10 luni #1894 prin manual-mecanic
LADA SW 2104...AJUTOR!! Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DIMINEAȚA, ÎN ÎNTÂI DE RÂND CEI PREZENȚI... NUMELE MEU ESTE JUAN ȘI SUNT ÎN PERU... AM O PROBLEMĂ CU SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE, DEOARECE SE ÎNCALZEȘTE ÎN MAȘINĂ... DACĂ CINEVA MI-AR PUTEA DA O IDEE... DA?... ȚI-AȘ FI FOARTE RECUNOSCĂTOR,

JUAN

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 10 luni - Acum 17 ani și 10 luni #1924 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica pe tema : LADA SW 2104..AJUTOR!!
Problema pe care o descrii este cauzată de un radiator defect la încălzitorul mașinii, care face ca apa care circulă prin acesta să se scurgă și să picure în habitaclu.

Acest încălzitor este situat în interiorul bordului și va trebui să demontați bordul sau cel puțin consola centrală pentru a-l accesa.

S-ar putea să găsiți util manualul Seat 124 D sau E pentru vederi explodată și cum să demontați bordul.

Cu cele mai bune gânduri.
Ultima editare: acum 17 ani și 10 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #21182 prin manual-mecanic
Bună ziua,
mă numesc Luis, sunt din Chile, am o Lada 2104 SW și am avut aceeași problemă. S-a dovedit a fi cheia care dă apă radiatorului de încălzire. Nu am găsit piesa de schimb în Chile, așa că a trebuit să adaptez o cheie cu eliberare rapidă a robinetului pentru a-l deschide manual, iar până acum mi-a dat rezultate excelente. Ei bine, sper să fie de ajutor, pe curând,
pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26426 prin manual-mecanic
Problema mea este aceeași și scurgerea este la robinetul radiatorului de la încălzitor. Tatăl meu a păstrat unul original și acum trebuie să-l demontez ca să-l schimb. Linkul pe care ți l-am lăsat m-a ajutat mult:
www.autoprospect.ru/vaz/2105-zhiguli/4-3...orka-dvigatelya.html dacă îl cauți pe Google, dai clic pe „traduce această pagină” și gata.