Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18790 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe forum și am o problemă cu Peugeot 206-ul meu din 2003. De o săptămână am un zgomot de vâjâit pe partea stângă a mașinii. Nu este constant. E ca și cum ceva ar fi blocat în roată. Cu cât merg mai repede, cu atât zgomotul de vâjâit devine mai rapid.
Sper că mă puteți ajuta cu o mică explicație a problemei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18794 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Salut, începe prin a verifica nivelul uleiului de transmisie. E important dacă e direct în roată, ar putea fi un rulment. S-ar putea să simți o ușoară vibrație în pedale. Cel mai probabil e noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18796 prin manual-mecanic
BUNĂ, ÎMI CERE SCUZE PENTRU DERANJ, AM VOIT SĂ VĂD DACĂ ARE CINEVA EXPERIENȚĂ CU UN LAMBORGHINI. SE PARE CĂ ÎL VOI TRUCA SĂPTĂMÂNA ACEASTA, DAR NU STIU SIGUR CE ARE SAU CE MODEL ESTE. AM VOIT DOAR SĂ VĂD DACĂ ARE CINEVA O IDEE DESPRE CUM ARATĂ ȘI CÂT DE DELICAT SUNT. DE ASEMENEA, DACĂ EXISTĂ UN MANUAL PE CARE MI L-AȚI PUTEA FURNIZA, L-AȘ APRECIA FOARTE MULT.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18797 prin manual-mecanic
Bună ziua, lucrez într-un atelier BMW. Aceste mașini sunt foarte delicate. Trebuie să fii foarte atent la electronică. Nu știu care este problema clientului tău, dar partea dificilă nu este reparația, ci piesele de schimb. Am putea să-ți facem niște scheme ale sistemului electronic, dar nu există prea multe informații. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18814 prin manual-mecanic
AR TREBUI, AȘ APRECIA FOARTE MULT. SPER UN RĂSPUNS DE LA DUMNEAVOASTRĂ. MULȚUMESC.