Căutare MDM

Buletin

consultare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18790 prin manual-mecanic
interogare Publicată de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe forum și am o problemă cu Peugeot-ul meu 206 din 2003. De o săptămână am auzit un zumzet venind din partea stângă a mașinii. Nu este constant; sună ca și cum ar fi ceva în roată, iar zumzetul devine mai rapid pe măsură ce merg mai repede.
Sper că mă puteți ajuta cu vreo idee despre care ar putea fi problema.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18794 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: interogare
Salut, începe prin a verifica nivelul lichidului de transmisie. E important; dacă curge direct la roată, ar putea fi un rulment. S-ar putea să simți o ușoară vibrație în pedale; aceasta este cea mai probabilă cauză. Mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18796 prin manual-mecanic
Bună ziua, îmi pare rău că vă deranjez, voiam să văd dacă cineva are experiență cu un Lamborghini. Cred că voi încerca unul săptămâna asta, dar nu știu încă ce este sau ce model este. Voiam doar să văd dacă cineva are vreo idee despre cum sunt și cât de delicate sunt. De asemenea, dacă există un manual pe care mi l-ați putea furniza, v-aș fi extrem de recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18797 prin manual-mecanic
Salut, lucrez într-un atelier BMW. Aceste mașini sunt foarte delicate; trebuie să fii foarte atent la electronică. Nu știu care este problema clientului tău, dar partea dificilă nu este reparația, ci piesele. Am putea să-ți facem niște scheme ale sistemului electronic, dar nu există prea multe informații disponibile. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18814 prin manual-mecanic
Aș aprecia foarte mult. Aștept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră. Mulțumesc.