Căutare MDM

Buletin

consumul de petrol Explorer

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18503 prin manual-mecanic
Consumul de ulei Explorer Publicat de manual-mecanica
Ce mai faceți tovarăși, asta e prima mea întrebare. Am un Explorer la care s-a schimbat recent motorul. La prima călătorie după rodaj, a consumat 4 litri de ulei la 1000 km (nu-l aruncă, scoate fum). În plus, are o mică umflătură deasupra motorului (ca și cum ar fi lovit o supapă). Ce naiba ar putea fi? Am încercat să cobor manuala dar se pare că e stricată. Mulțumesc anticipat, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18507 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Consumul de ulei Explorer
BUNĂ, DACĂ AU REPARAT MOTORUL, ESTE CEL MAI SIGUR CĂ INELELE SAU SEGMENTELE NU S-AU AȘEZAT SAU NU AU FĂCUT UN PAT DE LUCRU, IAR PENTRU A CONSUMA ACEASTĂ CANTITATE, DEFECTUL ESTE CONSIDERABIL. AR TREBUI SĂ VERIFICI CÂT MAI REPEDE POSIBIL.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18709 prin manual-mecanic
Suportul arborelui cotit nu este vizibil acolo, indiferent dacă este demontat sau nu, dar ar putea fi asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18723 prin manual-mecanic
Bună ziua, vezi că problema, așa cum spui, ar putea fi o supapă. Ar putea fi din cauza unei greșeli la montarea unui arc de la admisie la evacuare. Acest lucru face ca supapa să funcționeze defectuos și deteriorează etanșarea supapei. Ei bine, aș face un reglaj pentru a verifica dacă există o defecțiune. SALUTĂRI