Căutare MDM

Buletin

Elantra 96 smucituri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18476 prin manual-mecanic
Elantra din 1996, smucituri. Publicat de manual-mecanica
Salut, am un Elantra 1.8 din 1996 și zdruncină brusc, ca și cum motorul ar pierde putere. Mergi calm și dintr-o dată pierde brusc din viteză și apoi revine rapid la viteza la care mergea. Ciudat este că nu se întâmplă întotdeauna, doar uneori. Nici măcar turometrul nu înregistrează cum ar trebui. Dacă cineva știe ce ar putea fi, aș aprecia. Am schimbat deja firele injectoarelor, pompa de combustibil și bujiile. Întotdeauna țin rezervorul cel puțin pe jumătate plin, am adăugat soluția de curățare recomandată pentru injectoare și am curățat injectoarele - practic totul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18482 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Smucituri la Elantra din 1996
Salut, ar putea fi mai multe lucruri. Aș verifica curelele auxiliare în caz că se prind de alternator sau de aer condiționat etc. O altă posibilitate ar fi o bobină care își deschide circuitul primar când se încălzește. Noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18488 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Smucituri la Elantra din 1996
Ei bine, în funcție de kilometrajul de la ultima reparație a motorului (dacă ați avut unul) și dacă aveți un convertor catalitic, s-ar putea să observați acest lucru atunci când convertorul nu mai recirculează gazele de eșapament.
O altă posibilitate sunt problemele electrice, așa cum a menționat colegul nostru „pollilla”. Ar putea fi și computerul;
Fiat-ul meu face ceva similar, dar asta se datorează injectoarelor, care îl fac să accelereze singur atunci când nu se mișcă.

O altă posibilitate este ambreiajul; merită întotdeauna să-l verificați, precum și cablul de accelerație (inclusiv arcurile de acționare).

Din păcate, nu mă pot gândi la altceva acum. Vă voi anunța când voi avea.

Sper că acest lucru vă ajută.