Căutare MDM

Buletin

Elantra 96 smucituri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18476 prin manual-mecanic
Elantra 96 smucituri Postat de manual-mecanica
Salut, am un Elantra 1.8 din 1996 și zdruncină, adică motorul pare să piardă din putere, merge încet și dintr-o dată pierde brusc din viteză și revine rapid la viteza la care mergea, ciudat este că nu face întotdeauna asta uneori, nici măcar turometrul nu se reglează așa cum ar trebui, dacă cineva știe ce ar putea fi aș aprecia, ca o completare am schimbat cablurile de injecție, pompa de combustibil, bujiile, o am mereu pe jumătate de rezervor sau mai mult, am pus lichidele care sunt recomandate pentru curățarea injectoarelor, am curățat injectoarele, adică totul...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18482 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Elantra din '96 - zdruncinări
Salut, ar putea fi mai multe lucruri, printre care m-aș uita la curelele auxiliare în caz că se blochează din cauza alternatorului sau a aerului condiționat etc. O alta ar putea fi o bobină care se deschide de la primar când se încălzește. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18488 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Elantra din '96 - zdruncinări
Ei bine, în funcție de kilometrajul pe care îl ai de la ultima reparație la motor, dacă ai avut și dacă ai catalizator, s-ar putea să observi că atunci când catalizatorul se oprește din recircularea gazelor.
O altă teorie ar putea fi problemele electrice menționate deja de colegul nostru „mollilla”, ar putea fi calculatorul.
Fiat-ul meu face ceva similar cu mine, dar asta din cauza injectoarelor care accelerează doar când nu se mișcă.

O altă teorie ar putea fi ambreiajul, nu strică niciodată să te uiți la el, cablul de accelerație (inclusiv arcurile de acționare)

și din păcate nu mă pot gândi la altceva. Când îmi voi trece prin minte altceva, te voi anunța. Cu cele mai bune

gânduri, sper că te-am fost de ajutor.