Căutare MDM

Buletin

Ford Mondeo are nevoie de ceva timp pentru a ridica indicatorul de temperatură

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18519 prin manual-mecanic
PĂI, PERMITE-MI SĂ-MI EXPRIM DEZACORDURILE CU CE SPUNI DESPRE TERMOSTAT, DIN CARE SE SPUNE CĂ AERUL IEȘE DEJA CALD ȘI ACUL RĂMÂNE JOS, ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ CIRCUITUL A FOST DEJA DESCHIS ȘI RECIRCULEAZĂ, ALTFEL AERUL AR IEȘI RECE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18528 prin manual-mecanic
@pollilla:
termenul „cald” are diferite utilizări, cea mai comună este cea care se referă la faptul că nu este nici rece, nici cald, prin urmare este la mijloc (sursa google)

colegul nostru „sacapuntas” ne spune că nu ridică acul temperaturii timp de aproximativ 8 până la 10 minute și că aerul din încălzitor iese cald,
ceea ce indică faptul că există o lipsă de temperatură. Un indicator mai simplu al lipsei de temperatură este un termostat deschis, care lasă apa să circule constant și nu îndeplinește funcția de a menține o temperatură de funcționare adecvată, dacă observați bine în primul meu răspuns i-am spus asta colegului nostru, iar în al doilea i-am explicat ce s-ar întâmpla în cazul opus și cum să determin cazul opus cu o metodă bună pentru a ști dacă termostatul (într-un caz contrar problemei pe care o are colegul nostru)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18561 prin manual-mecanic
Mulțumesc lui enzolugano și polilla pentru ajutor. Când voi avea timp, îl voi schimba. Cu cele mai bune urări.