Căutare MDM

Buletin

Probleme cu ambreiajul la un Pontiac Sunfire din 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18425 prin manual-mecanic
Acum 2 săptămâni, când am cuplat ambreiajul, a rămas jos și nu a mai revenit în poziția normală. Am dus mașina la mecanic și mi-a diagnosticat că trebuie să înlocuiesc pompa hidraulică superioară (pompa principală a ambreiajului). După ce am reparat-o, s-a întâmplat din nou același lucru. Am dus-o la cel mai apropiat service auto unde conduceam și mi-au spus că are nevoie doar de aerisire, iar a doua zi s-a defectat din nou. Acum nu am mai vrut să o duc la niciun service auto până nu primesc niște îndrumări. Aveți vreo recomandare?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18427 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu ambreiajul la un Pontiac Sunfire din 2002
Salut Alberto, ambreiajul va fi ambreiajul. Mașinile cu cutii de viteze manuale au un cilindru principal și un cilindru receptor sau actuator. Trebuie să verifici starea celuilalt sau a unei conducte care ar putea pierde lichid și nu menține etanșeitatea. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18514 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu ambreiajul la un Pontiac Sunfire din 2002
Salut, vezi, există un sistem de aerisire care este complet sigur. Îl poți aerisi singur. Ia o cutie de ulei și pune punctul 4 în cutia de ulei din cutia de viteze la nivelul rezervorului. Ai o purjătoare. O deschizi și conectezi cutia de ulei cu un tub sau furtun Tecalan la purjătoare. Scoți lichidul din rezervor și aerisește-l de jos în sus până când rezervorul este plin. SALUTĂRI