Căutare MDM

Buletin

Turație de ralanti foarte mare în Ibiza 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18384 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Turație foarte mare de mers în gol la Ibiza 97
Salut prietene, mmm nu știu dacă am dreptate dar mi se pare că Ibiza are tipul de ralanti și senzorul de poziție a fluturelei care este deja electronic. Ceea ce am făcut eu este să scot corpul clapetei de accelerație și să-l spăl. Dacă faci asta, fă-o cu mare atenție pentru că dacă deschizi fluturele îl poți strica pentru că scapă de sub control. Spală-l fără să deschizi fluturele și pune-l la loc. Sper să funcționeze la tine. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18492 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Turație foarte mare de mers în gol la Ibiza 97
Verifică senzorul de temperatură al motorului. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18610 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns. Nu știu dacă îndrăznesc să demontez tot corpul clapetei de accelerație. Voi încerca să verific senzorul de temperatură... dacă îl găsesc, desigur.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18618 prin manual-mecanic
Nu știu dacă ai găsit senzorul, privind motorul din față, acesta este situat în partea dreaptă, sub distribuitor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19111 prin manual-mecanic
Mulțumesc, o să verific, deși nu știu cum să fac: blink: