Căutare MDM

Buletin

Turație de ralanti foarte mare în Ibiza 97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18308 prin manual-mecanic
Turație de ralanti foarte mare în Ibiza 97 Publicat de manual-mecanica
Salutări tuturor și La mulți ani.
Problema mea, așa cum arată și titlul, este că Ibiza mea 1.4 cu injecție merge la ralanti prea sus, ajungând la 2000 rpm. Și până se încălzește, are rateuri des la accelerare. Totul a început când am curățat-o cu lichid de curățare a carburatorului, admisia de aer, clapeta de accelerație etc. Nu știu dacă are o supapă de control al ralantiului și dacă aceea e cea care se defectează, dar sunt disperat. Imaginați-vă cum e să te deplasezi în traficul orașului cu un ralanti atât de sus! Dacă nu există altă opțiune, va trebui să o duc la un mecanic, dar cu situația actuală, banii sunt puțini.
Dacă cineva are vreo idee cum să o repare, îi mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18310 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Turație foarte mare de mers în gol la Ibiza 97
Salut prietene, mașina ta trebuie să aibă o supapă de mers în gol. Trebuie curățată din când în când și sunt cam scumpe. Vezi dacă ai un furtun rupt sau dacă ai atins unul în timp ce îl curățai. Uită-te sub galeria de admisie. Cu cele mai bune urări. Mult succes și un An Nou fericit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18311 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Turație foarte mare de mers în gol la Ibiza 97
Mulțumesc pentru răspuns, o să mă uit, cu drag.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18312 prin manual-mecanic
Cu plăcere, omule, de aceea suntem aici, să ne ajutăm reciproc. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18383 prin manual-mecanic
Salut din nou.
Ei bine, weekendul acesta am verificat mașina. Căutam supapa de ralanti menționată anterior, dar se pare că nu are o supapă separată care să poată fi demontată, cum
fac mulți mecanici. La această Ibiza, în spate, chiar lângă galeria de admisie, există un fel de cutie de mărimea a două pachete de țigări cu un capac de plastic înșurubat, plină cu angrenaje de plastic înăuntru. Nu știu unde este nenorocita aia de supapă. Se pare că trebuie înlocuită toată chestia, dar asta costă o avere, iar eu nu am suficient. Dacă cineva mi-ar putea da niște idei, aș fi recunoscător.

Cu cele mai bune gânduri.