Căutare MDM

Buletin

CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18301 prin manual-mecanic
CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ Publicat de manual-mecanica
Am un Citroen Xantia 1.9 turbo diesel din 1999 care are o problemă intermitentă. Când îi cer să schimbe în prima treaptă de viteză, observ că mașina nu accelerează și trebuie să pompez accelerația de mai multe ori pentru ca să răspundă. Dacă schimb în treapta inferioară cu cutia de viteze, același lucru se întâmplă când apăs din nou accelerația. Această problemă apare mai ales când motorul este cald și când îl folosesc foarte continuu. Când îl las să stea câteva zile, mașina se comportă inițial normal.
Nu știu ce să mai caut; m-am uitat la tot și nu găsesc. Vă rog, poate cineva să-mi dea niște îndrumări?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18303 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ
Bună ziua, mai întâi verifică debitul (curăță-l și, dacă ai manualul, măsoară rezistența la borne) și în al doilea rând, filtrul de motorină. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18306 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ
Verificați filtrul de combustibil, cartușul se blochează uneori și dă acest simptom. :woohoo: