Căutare MDM

Buletin

CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18301 prin manual-mecanic
Citroenul meu Xantia nu accelerează. Publicat de manual-mecanica
Am un Citroen Xantia 1.9 turbo diesel din 1999 care are o problemă intermitentă. Când accelerez rapid în prima treaptă de viteză, observ că mașina nu accelerează și trebuie să pompez accelerația de mai multe ori pentru ca aceasta să răspundă. Dacă schimb în treaptă inferioară, același lucru se întâmplă uneori când apăs din nou accelerația. Această problemă apare în principal când motorul este cald și când o conduc continuu. Când mașina a fost parcată mai multe zile, inițial se comportă normal.
Nu știu ce altceva să verific; m-am uitat la tot și nu găsesc problema. Poate cineva să-mi dea niște îndrumări?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18303 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ
Salut, mai întâi verifică senzorul de debit masic (curăță-l și, dacă ai manualul, măsoară rezistența la borne). În al doilea rând, verifică filtrul de motorină. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18306 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : CITROEN XANTIA NU ACCELEREAZĂ
Verificați filtrul de motorină; cartușul se înfundă uneori și provoacă acest simptom. :woohoo: