Căutare MDM

Buletin

L-am reparat deja, era senzorul hărții. Mulțumesc foarte mult pentru

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni - Acum 14 ani și 4 luni #18271 prin manual-mecanic
VERIFIC UN CIRRUS NATIONAL 2.4 DIN 2001 CARE A FOST ACCIDENTAT ȘI A FOST DEJA REPARAT. VEHICULUL FUNCȚIONEAZĂ BINE. PROBLEMA ESTE CĂ LA RALANTI SE OPRISE. ESTE AUTOMATĂ ȘI ARE TURBO ȘI NU APARE CODURI DE FUNCȚIONARE PE SCANER. NU SE OPRISE. AJUTAȚI-MĂ.
Ultima editare: acum 14 ani și 4 luni de către . Motiv: Am reparat-o deja

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18293 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: DEFECTUL CIRRUSULUI
Verificați supapa IAC și corpul clapetei de accelerație pentru a vă asigura că nu sunt murdare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18294 prin manual-mecanic
AM VERIFICAT DEJA CORPUL ȘI SUPAPĂ ȘI SUNT BINE. CHIAR ȘI ÎN MOMENTE NU SE DEFECTEAZĂ, ȘI SE PARE CĂ A FOST POMPA DE BENZINĂ, DAR AM VERIFICAT DEJA PRESIUNEA ȘI ESTE BINE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18811 prin manual-mecanic
Trebuie să verifici senzorul MAP deoarece acel senzor provoacă defecțiuni intermitente fără a înregistra vreo defecțiune. Dacă este posibil să instalezi unul pe care ți-l pot furniza de la o unitate despre care știi că nu are defecțiune. În atelier, am avut problema asta pentru că nu prezenta întotdeauna defecțiunea și nu dădea coduri și s-a dovedit că MAP-ul era cel care făcea să se oprească sau să piardă curentul intermitent.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18818 prin manual-mecanic
Bună ziua, ai putea începe prin a verifica conductele de vacuum de la senzorul MAP și a te asigura că nu există scurgeri de vacuum? Acestea se află în partea dreaptă a cadrului radiatorului.