Căutare MDM

Buletin

Sistem de aerisire ulei Mercedes Benz MB 140D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18232 prin manual-mecanic
Bună ziua, am nevoie de ajutor pentru a schimba filtrul de ulei la un Mercedes Benz MB 140d, deoarece nu știu cum să aerisesc aerul din sistem după ce schimb filtrul. Problema principală este că acum ani de zile am avut un vehicul pe benzină și am schimbat filtrul, dar acesta avea o pompă pentru a activa alimentarea manuală și astfel aerisirea, dar la acesta nu găsesc nimic similar, așa că cred că funcționează cu o pompă electrică care funcționează cu aprinderea, dar nu îndrăznesc să încerc pentru că dacă nu, nu va începe să aibă aer în sistem. Aș aprecia orice ajutor, Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18237 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea sistemului de benzină Mercedes-Benz MB 140d
Salut, o să vezi când îl schimbi, umpli rezervorul nou cu motorină și apoi deschizi primul injector, dar întotdeauna cu o baterie bună, ok. Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18357 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Aerisirea sistemului de benzină Mercedes-Benz MB 140d
Bună ziua. Apreciez ajutorul pe care mi l-ați trimis. Am reușit să schimb filtrul fără probleme. Totuși, în ciuda îmbunătățirii semnificative, uneori își pierde puterea și apoi revine la normal. Mai are nevoie de un alt filtru? Mulțumesc încă o dată, în special persoanei care m-a ajutat cu schimbarea filtrului.