Căutare MDM

Buletin

AJUTOR, VĂ ROG

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18249 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: AJUTOR, VĂ ROG
Ok, mulțumesc. Îmi poți spune, din moment ce nu găsesc defectul, dacă e normal să fie BCI-ul acolo? Dacă nu funcționează, nu funcționează nimic la mine. Nici măcar nu încarcă alternatorul. Crezi că e normal?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18273 prin manual-mecanic
Nu, nu alternatorul, dar BCI-ul controlează tot ce are legătură cu luminile, bordul, ventilatorul electric, lumina de avarie, luminile intermitente. Ai măsurat alternatorul despre care ai menționat cu bateria sau pur și simplu nu se aprinde lumina de bord?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18277 prin manual-mecanic
Bună ziua. Alternatorul nu se încarcă. L-am verificat cu un aparat, un test, și nu se încarcă. Cred că e un releu sau ceva de genul. Verific și șlefuiesc toate firele de masă. Te voi anunța. Bine, mulțumesc pentru tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18313 prin manual-mecanic
Salut, am găsit deja defectul, nu era nimic elementar sau ceva de genul, era o siguranță generală care se află în spatele bateriei puțin ascunsă, dar am găsit defectul, chiar și acum trebuie să o montez din moment ce aproape am dat-o la casat, hahaha, la mulți ani tuturor și mulțumesc pentru tot!!!!