Căutare MDM

Buletin

AJUTOR, VĂ ROG

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18178 prin manual-mecanic
AJUTOR, VĂ ROG. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua tuturor și Crăciun fericit!
Numele meu este Manel și sunt din Barcelona.

AJUTOR, VĂ ROG!

Am un Peugeot Partner care mă scoate din minți. Încălzirea a început să funcționeze defectuos, apoi geamurile electrice au început să se defecteze intermitent, apoi doar luminile de avarie de la semnalizatoare au încetat să funcționeze, iar ștergătoarele de parbriz nu mai funcționează. Am avut o problemă cu fulia arborelui cotit și am înlocuit-o, iar când am montat-o ​​la loc, a ieșit puțin fum din baterie. Din câte am înțeles, presupun că este din cauza unei supraîncărcări a alternatorului. L-am conectat la un aparat de diagnosticare și a fost într-adevăr o supraîncărcare, dar am demontat deja jumătate din dubă, am curățat toate siguranțele una câte una și am verificat releele și nu găsesc problema. Mă poate ajuta cineva?

MULȚUMESC ANTICIPAT

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18185 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: AJUTOR, VĂ ROG
Bună seara, am avut ceva similar cu un Xantia și până la urmă s-a dovedit a fi placa cutiei de siguranțe care era arsă pe spate. Verifică și conectorii și cablurile. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18186 prin manual-mecanic
Cel mai probabil ai o problemă cu BCI-ul; verifică-l, asta e de obicei problema la Peugeots.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18242 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc. Unde se află BCI-ul?
Și unde îl pot duce să fie verificat? Nu are BCI-ul siguranțe sau relee care să îl protejeze?
Mulțumesc tuturor, sunt foarte recunoscător.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18246 prin manual-mecanic
Nu, BCI-ul este o cutie neagră plată, situată în compartimentul siguranțelor; arată ca un hard disk extern.