Căutare MDM

Buletin

AM FOLOSIT „SIGILIU METALIC” DĂ REZULTATE???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18015 prin manual-mecanic
Folosirea „Metal Seal” dă rezultate? Publicat de manual-mecanica
Acum câteva zile, am postat despre problema mea cu o scurgere sau o fisură în blocul motor al mașinii mele. După câteva zile de așteptare neliniștită pentru livrarea mașinii mele, se pare că produsul „Metal Seal” a astupat scurgerea din motorul meu, scutindu-mă de o reparație foarte costisitoare. Întrebarea mea este cât de sigur pot fi că produsul a sigilat definitiv scurgerea din motorul meu? Mecanicul îmi spune că a rezolvat anterior probleme majore la motoare mult mai avariate și că produsul face o treabă aproape miraculoasă. Aș aprecia foarte mult opiniile oricăror membri ai forumului care au avut experiență cu acest produs. CELE MAI MULTE RESPECTE!! ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18070 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: UTILIZAREA „GARNITURII METALICE” DĂ REZULTATE???
Uite, produsul este bun, dar nu îl folosesc ca o reparație definitivă, ci mai degrabă ca un test. Dacă mașina se îmbunătățește, îi spun clientului că există o fisură și că trebuie să demontăm motorul. Sunt clienți care o fac imediat și alții care revin după doi ani de la reapariția problemei. Poate dura mult timp, dar dacă fisura se mărește, ești în necaz. Este vorba de a evita folosirea testului hidraulic. Dar poate dura un timp considerabil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18197 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: UTILIZAREA „GARNITURII METALICE” DĂ REZULTATE???
Garnitura metalică sau blocul de etanșare. Îl folosesc des pentru a umple fantele unde intră benzile de manșon la motoarele Caterpillar. Este o lucrare dificilă și este foarte fiabilă dacă ești în Mexic. Marca pe care o folosesc de ani de zile este DEVCON. ÎL FURNIZEAZĂ NORMAL SAU RAPID CĂLIT. DACĂ DUREAZĂ SĂ-L APLIC, SE ÎNTĂREȘTE RAPID PENTRU UTILIZARE ÎN APĂ. 100% PENTRU UTILIZARE ÎN CONTACT CU ULEIUL. ÎȘI SCADE EFICACITATEA DIN CAUZA VIBRAȚIILOR ȘI TRANSMISIEI. VA FI ELIMINAT CÂT MAI CURÂND. MULȚUMESC PENTRU ATENȚIE.